Rabu, 14 November 2012

Írország minden tizedik nő kap emlőrák

A rák tudatosság a forró téma mindenki napirendre ebben a hónapban a INMO is tett, saját kezdeményezésükre csata rák és felhívják a figyelmet a tagok között.

A INMO és a Cornmarket volt egy tyas mirasih nagy válasz a rózsaszín teljesítmény ingyenes emlő egészségügyi vizsgálat kezdeményezésére ápolók. Kizárólag érhető el a INMO jövedelem védelmi rendszer tagja számára.

A válaszadási arány elindítása után Dublinban volt nagyon ígéretes. Több mint 48 %-a meghívott vett részt. Értékelést nem végeztek a következő látnivaló környékén: Dublin City összes szeptember, és továbbra is ebben a hónapban. Cork City és Bantry tapasztalt hasonló választ a 47 %-os válaszadási arány.

De október nem minden rózsaszín hatalomról, a INMO is fut egy kék erő kezdeményezés. A program célja, hogy a prosztata és a herék értékelése tagok rendelkezésére bocsátja minden férfi ápoló.

Ez már egy hónap rózsaszín Fundraisers és jótékonysági események minden támogatást mell rák tudatosság. És ezek az események voltak az ír egészségügyi rendszer hibák sokkoló címoldalára.

A hírekben is láttam, vagy olvassa el a nő Mrs. Fahey, aki volt téves diagnózis születik. A diagnózis után 19 hónap attól a naptól ő először említett Barrington's kórház Limerick jött. A vizsgálatok voltak többször is vissza negatív UCHG amikor valójában pozitív volt. Ezek az események vezetett, hogy a sorozat a vizsgálatok és a reorganizációs, hogy javultak a rák egészségügyi szolgáltatás Írországban. Ez is vezetett centralizációja mell rák diagnózis és kezelés a 8 szakosodott központok szerte Írországban.

Hogy téves diagnózis születik, kórházba vagy laboratóriumba, hogy szörnyű tévedés, de ebből a szerencsétlen esemény történt javulás, hogy győződjön meg róla, ez a fajta dolog nem fog megismétlődni.

Írország minden tizedik nő kap emlőrák, és több mint 2500 nők akarat kell újonnan diagnosztizált ebben az évben. Ezek a nők háromnegyede lesz több, mint 50. Egy átlagos 621 nő hal meg mellrákban, minden évben.

Ezt szem előtt tartva kell dicsérni a vállalatok és az emberek, akik pénzt gyűjt, és továbbra is így csinálni egész októberben.

Egy példa erre, valaha zöld egészségügyi élelmiszer-áruházak ment minden rózsaszín-hoz emelés alap részére a nemzeti Breast Cancer Research Institute. Kínálnak egy százalékát az értékesítés, a leg--bb népszerű termékek, ami kell tüntetni a rózsaszín boltban. Még Liam Neeson lecsupaszított Pink nadrág a breast cancer awareness hónap az Ellen DeGeneres show.

Több mint tíz nők nem vagyunk tisztában hogyan viselkedni ellenőriz jelekért-ból mellrák. Ezt kell változtatni, mint a betegség azt állítja, több mint 600 életét évente. A rózsaszín és kék ápolók egy nagy kezdeményezés, és egy lépés a helyes irányba, a rák tudatosság. Több mint 80 %-a nő él mellrák ötéves vagy hosszabb, folyamatos kutatás. A nők egyre inkább tudatában vannak a tünetek, és korai nyomozás a kulcs.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar